Röda Korset, Malmökretsen

MedmänniskaNu är ett socialt mentorskap med syfte att minska utanförskap och öka känslan av trygghet och delaktighet för unga i Sverige. Du paras ihop med en ungdom baserat på gemensamma intressen. Som fadder till en individ har du två roller – att guida och att guidas.

Plats: 
Malmö

Som läxhjälpare hjälper du barn, unga och vuxna med sina studier genom att ge dem en del av din tid och kunskap. Röda Korsets läxhjälpsverksamheter bedrivs i våra lokaler, på fritidsgårdar, bibliotek och skolor runt om i landet. Uppdraget är ideellt.

Plats: 
Malmö

Vi söker fler Röda korsvärdar! Som Röda korsvärd ger du stöd och hjälp till patienter och besökare på Universitet Sjukhuset SUS i Malmö. Uppgiften består av att hålla patienter sällskap en stund, samtala och lyssna vid sängen och sätta igång ett samtalsämnen.

Plats: 
Malmö

Glädjekällan är en verksamhet där vi träffar äldre eller personer som behöver komma ut och träffa andra personer. Vi träffas dagtid klockan 10.00-12.00 på måndagar på Lindängens fritidsgård (Munkhättegatan 202) och fikar tillsammans innan vi gör en gemensam aktivitet.

Plats: 
Malmö

Do you want to provide emotional support to those seeking asylum?

Plats: 
Malmö

Vill du vara med och skapa ett bättre Malmö? Ta ett spännande och inspirerande uppdrag – bli frivilligledare!

Plats: 
Malmö

Är du en driven projektledare och bra på att motivera människor? Då är detta ett uppdrag för dig!

Plats: 
Malmö

Har du intresse för rekrytering? Vill du bli en länk mellan Malmökretsens verksamheter och nya frivilliga? Hjälp oss rekrytera mera!

Plats: 
Malmö

Har du lätt för att ta kontakt med människor? Vill du öka välståndet för de mest utsatta? Sök detta roliga uppdrag!

Plats: 
Malmö

Är du lyhörd, har respekt för olikheter och lätt för att samtala? Mötesforum verkar för att underlätta social integrering och behöver just dig!

Plats: 
Malmö

Vill du lindra ofrivillig ensamhet? Vill du hjälpa en medmänniska som behöver stöd?

Plats: 
Malmö

Är du kunnig skribent och redo att driva kommunikationsgruppen vidare? Vi behöver en frivilligledare med nyheter och digitala medier som specialitet!

Plats: 
Malmö

Vill du lindra ofrivillig ensamhet? Vill du hjälpa en medmänniska som behöver stöd?

Plats: 
Malmö

Vill du bidra till förbättring för Malmös mest utsatta? Vill du utveckla en av våra verksamheter? Strävar du efter nya utmaningar? Bli frivilligledare i någon av Malmökretsens verksamheter som behöver just dig.

Plats: 
Malmö