Vi söker styrelseledamöter i Stockholm!

Organisation: 
  • Unga Allergiker
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Social gemenskap

Vill du vara en del i arbetet att förbättra tillvaron för barn och unga med astma, allergi och annan överkänslighet? Bor du i Stockholm och vill vara en del av en lokalföreningsstyrelse? Då har du hittat rätt! UA Stockholm söker nu styrelseledamöter till vår lokalförening. Som styrelseledamot förväntas du bidra med engagemang i hur lokalföreningen kan utvecklas och anordna roliga allergivänliga aktiviteter tillsammans med alla styrelsekompisar!

Unga Allergiker Stockholm (UA Stockholm) är 1 av 10 stycken lokalföreningar i Riksförbundet Unga Allergiker. UA bygger på medlemmars engagemang och vårt mål är att skapa ett samhälle där astma, allergi och annan överkänslighet inte är begränsande – med andra ord ett tillgängligt samhälle för alla! UA finns till för att samla och stötta barn och unga med astma, allergi och annan överkänslighet. UA:s medlemmar är mellan 6-29 år.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Styrelsemöten och aktiviteter hålls på olika platser i Stockholm.
Specifika önskemål eller information: 
Som styrelseledamot i Unga Allergiker Stockholm ska du stå bakom våra värderingar. Du behöver själv inte ha astma, allergi eller annan överkänslighet för att sitta i styrelsen.
Minimiåtagande: 
Varierande, ca. 1 timmar per vecka.
Adress: 
Rosenlundsgatan 52
11863 Stockholm
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: