502 volontäruppdrag

Fånga engemanget

En utbildning om att ta tillvara på det ideella engagemanget i föreningslivet.

Var?
Centralt, adress meddelas i bekräftelsen
Uppsala
När?
3 oktober 2020
Kl. 9.00-16.00
För vem?
Ideella organisationer i Skåne, max tre personer per förening
Kostnad?
Kostnadsfri
Kontaktperson
Emelie Edin, emelie.edin@volontarbyran.org
Om utbildningen: 

Med anledning av corona

Beslut om höstens utbildningstillfällen kommer tas efter sommaren. Du kommer i god tid innan få information om de utbildningar som du anmält dig till kommer att genomföras, ersättas med en digital lösning eller eventuellt ställas in. Hör gärna av dig till utbildningens kontaktperson om du har några funderingar.

Välkommen med din anmälan!

________________________

Detta är utbildningen för dig som vill engagera fler människor, få en ökad förståelse för varför människor engagerar sig ideellt och matcha detta med din organisations syften och mål. En organisation som lyckas att matcha sin organisations behov med de frivilligas önskemål är redo att ta tillvara på engagemanget hos befintliga så väl som nya frivilliga. Vi tittar på hur engagemanget i Sverige ser ut idag och spanar in i framtiden för att se hur vi kan rusta oss för att fånga framtidens frivilliga. Med hjälp av praktiska verktyg och konkreta metoder ger vi dig möjlighet till reflektion och erfarenhetsutbyte.

Efter att du anmält dig får du ett automatiskt mejl om att vi mottagit din anmälan, när din plats är godkänd av oss får du ytterligare ett automatiskt mejl. Vi kommer sedan mejla ut detaljerad information ett par veckor innan utbildningen.

Övrig information: 
Lunch och fika samt utbildningsmaterial ingår.
Tillgänglighet
  • Hörslinga
  • Ledarhund
  • Tillgänglig entré
  • Tillgänglig WC

Anmäl intresse

Ordning