Västerås

Amnesty International är en global organisation som kämpar för frihet, rättvisa och allas lika värde. Vi är ett globalt nätverk av människorättsaktivister som tar orättvisor personligt.

Organisation: 
Amnesty International
Plats: 
Västerås

Vill du vara med oss och skapa förändring för att du som vi tycker att alla barn har rätt till en Trygg uppväxt? Är du en person som vågar se, lyssna och stå kvar? Har du lätt att skapa nya kontakter? Kan du förmedla hopp till barn och unga i utsatta situationer?

Plats: 
Västerås

Ett par veckor under våren säljer barn majblommor. Pengarna som kommer in går till barn i Västerås som lever i familjer där ekonomin inte tillåter sådant som simskola, fritidsaktiviteter, djurparksbesök, sommarkollo, födelsedagskalas, cykel, fotbollsskor.

Organisation: 
Majblomman, Västerås
Plats: 
Västerås

Det är förvånansvärt enkelt att göra något gott. Som matförmedlare hjälper du till så att överlämningen av mat - matbutik till hjältemedlem - går till så smidigt som möjligt. Uppdraget tar ca 60 minuter per tillfälle.

Organisation: 
Food2change
Plats: 
Västerås

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för äldre i Västerås som bor ensamma och inte har kontakt med anhöriga eller vänner. Värdfamiljer bjuder hem de äldre på fika och en liten pratstund.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Västerås

CISV Västerås ska skicka en delegation 12-13 åringar till Italien på fredsläger ett sk interchange. Lägret kommer pågå totalt 4 veckor from 6 juli. Först två veckor i Milano, Italien och sedan 2 veckor i Västerås.

Organisation: 
CISV, Västerås
Plats: 
Västerås

Talk2me är ett samarbete mellan Västerås Stadsmission och Svenska kyrkan där ungdomar (16-25 år) och vuxna erbjuds gratis samtal med utbildade och erfarna vuxna. Det sker i en samtals serie om högst 5 tillfällen. Vi söker dig som vill leda dessa samtal.

Plats: 
Västerås

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Som volontär på Mattecentrum är man på plats i räknestugan och hjälper till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna på plats.

Organisation: 
Mattecentrum
Plats: 
Västerås

Nu söker vi dig som vill bli mentor till en ungdom i Västerås!

Organisation: 
Mentor Sverige
Plats: 
Västerås