Västerås

Utbytesstudenter i gymnasieåldern (15-18 år) kommer från hela världen till Sverige för att bo i en värdfamilj och läsa på en svensk gymnasieskola mellan en-två terminer. Nu söker vi efter värdfamiljer runt om i hela Sverige till våra utbytesstudenter som kommer den 15:e augusti.

Plats: 
Västerås

UNICEF Sverige har en ny frivilliggrupp i Västerås. Tillsammans uppmärksammar vi UNICEFs arbete och barns rättigheter.

Organisation: 
UNICEF, Västerås
Plats: 
Västerås

Ett par veckor under våren säljer barn majblommor. Pengarna som kommer in går till barn i Västerås som lever i familjer där ekonomin inte tillåter sådant som simskola, fritidsaktiviteter, djurparksbesök, sommarkollo, födelsedagskalas, cykel, fotbollsskor.

Organisation: 
Majblomman, Västerås
Plats: 
Västerås

Det är förvånansvärt enkelt att göra något gott. Som matförmedlare hjälper du till så att överlämningen av mat - matbutik till hjältemedlem - går till så smidigt som möjligt. Uppdraget tar ca 60 minuter per tillfälle.

Organisation: 
Food2change
Plats: 
Västerås

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Som volontär på Mattecentrum är man på plats i räknestugan och hjälper till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna på plats.

Organisation: 
Mattecentrum
Plats: 
Västerås