Växjö

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Som volontär på Mattecentrum är man på plats i räknestugan och hjälper till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna på plats.

Organisation: 
Mattecentrum
Plats: 
Växjö

Vi söker volontärer som hemifrån, via sin dator kan göra sökningar på Internet för Hello World!s räkning. Du utför uppgifterna helt i din egen takt, och i enbart i den omfattning du själv har lust och möjlighet till.

Plats: 
Växjö

Brinner du för miljö och konsumentmakt? Tycker du om att inspirera andra till en mer klimatsmart vardag? Då vill vi gärna att du engagerar dig hos oss på Medveten Konsumtion.

Plats: 
Växjö

Vill du ha en rolig och utvecklande erfarenhet tillsammans med ditt barn? Vill du träffa andra föräldralediga med olika bakgrunder? Bli gruppledare för Svenska med baby!

Organisation: 
Svenska med baby
Plats: 
Växjö

Funkibator Öst bedriver en hjälpmedelsbutik, Funkibatorbutiken och våra öppettider är för närvarande måndag–fredag 10–16. I butiken jobbar två personer på halvtid enligt ett uppgjort schema. Vi kommer att utöka våra öppettider till kl.

Organisation: 
Funkibator Öst
Plats: 
Växjö

Funkibator samarbetar med en djurförening som heter Tender Loving Caring (TLC). Tillsammans arrangerar vi djurträffar för barn och unga med funktionsnedsättning. Vi har smådjur inomhus i något som vi kallar smådjursfarm. Dessa djur behöver daglig tillsyn och då även på kvällar och helger.

Organisation: 
Funkibator Öst
Plats: 
Växjö

Funkibator arrangerar aktiviteter, workshops och prova-på-träffar för barn och unga med funktionsnedsättning. Vi finns i en äldre industrilokal som vi kontinuerligt renoverar och där har vi all vår utrustning.

Organisation: 
Funkibator Öst
Plats: 
Växjö