Skadade och sjuka djur får hjälp av Per

Per Nord är volontär åt Svenska Djurambulansen i Stockholm.

Jag engagerar mig ideellt i Svenska Djurambulansen som ambulanschaufför och fordonsansvarig då jag vill hjälpa sjuka och skadade djur att snabbt kunna komma till veterinär/viltrehabiliterare. Det bästa med att engagera sig som volontär är att känna glädjen då man kunnat göra skillnad för djuren och djurägaren! 

Om Svenska Djurambulansen

Svenska Djurambulansen är en ideell volontärverksamhet med uppdraget att hjälpa djur och djurägare i nöd genom en säker och professionell transport till veterinär eller annan lämplig instans. De som kör djurambulanserna gör det utan ersättning, helt ideellt på sin fritid. Föreningen grundades 2008 i Göteborg och finns sedan 2011 även i Stockholm. Föreningens mål är att växa vidare till fler platser i Sverige, och bli en av Sveriges mest erkända djurhjälpsinstanser för att främja djurs trygghet, hälsa och minska onödigt lidande. 

Alla utryckningar som Svenska Djurambulansen gör är kostnadsfria tack vare donationer från privatpersoner och företag, årsgivare och månadsgivare. Föreningen får inga statliga bidrag

 

Sök uppdrag och engagera dig för frågor inom djur.