Helgskötare sökes

Organisation: 
  • 4H-gårdarna, Stockholms Län
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Djur
Miljö och natur

Vi söker helgskötare som kan ta hand om gården och djuren under helgerna när personalen inte är på plats. Hos oss engagerar du dig så många pass du kan/vill. Vi har scheman som löper periodsvis om två månader. Du väljer själv vilka pass du vill ha och hur många pass du tar varje schema.

Våra pass är uppdelade i förmiddag och efter middag. På förmiddagen kl 9- ca12:30 släpper man ut djuren, städar, ger lunch och gosar massor med alla djur. På eftermiddagen kl 16-17 ser man till så allt är färdigt inför kvällen och tar in djuren, även här gosar man massor med djuren. Man väljer själv om man vill vara själv på sitt pass eller om man bokar upp sig tillsammans med någon annan. Vanligtvis är helgskötare själva och ledare två och två.

Som Helgskötare blir man även inbjuden till att vara med när vi arrangerar olika event på gården. Detta brukar vara mycket uppskattat både av besökarna men även av alla som är med.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Arbetet sker på vår gård i Bromma. Tid bestäms genom att man fyller i ett schema över vilka pass man vill/kan ta. Man jobbar så länge man vill. Vi har vissa som jobbade en termin och så har vi dom som nu är inne på sitt 5:e år som helgskötare.
Specifika önskemål eller information: 
Man behöver en viss djurvana då arbetet innebär djurskötsel. Man måste vara 18 år eller ha målsman med sig under sina pass. Du börjar din tid som helgskötare med att träffa personal som visar runt på gården och förklarar mer om rollen som helgskötare. Sedan får du gå på två intropass med antingen personal eller erfarna helgskötare. Intropassen bokar vi in tillsammans. På dessa pass så får du gå igenom alla rutiner och se hur allt fungerar på gården. Det är ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass.
Minimiåtagande: 
Något pass per schema.
Adress: 
Liljegrensvägen
16855 Bromma
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: