Amnesty Värmland - eventsamordnare

Organisation: 
  • Amnesty International
Plats: 
  • Värmland
  • Karlstad
Ändamål: 
Mänskliga rättigheter

Är du kreativ? Tycker du om att möta nya människor? Är du intresserad av att sprida kunskap kring mänskliga rättigheter? Då har du chansen att bli eventsamordnaren vi söker.

Som eventsamordnare kommer du att få utbildning i hur en kan anordna roliga och viktiga events. Du kommer själv få möjlighet att skapa egna events, allt från större till mindre tillställningar. Har du redan nu en idé kring ett event som du längtar efter att få skapa eller är intresserad av att anordna, då är du perfekt för vårt uppdrag! Vi har människor som vill vara delaktiga men vi behöver dig som kommer med kreativa tankar och tycker om att leda människor. Tanken är även att du kommer vara spindeln i nätet, den som våra aktiva grupper kan vända sig till när de behöver hjälp att utveckla sina ideer. Som ett bollplank kommer du komma med kreativa tankar och ha en övergripande bild av vad våra grupper just nu anordnar och ge förslag om samarbeten grupperna emellan.

I dagsläget finns aktiva grupper på flera orter i Värmland. Som eventsamordnare har du kontakt med dem alla, och uppdraget är därför oberoende av ort förutsatt att du bor i Värmland. Eventuella resor bekostas av Amnesty.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Du kommer tillsammans med en annan eventsamordnare ha kontinuerlig kontakt. Det är upp till dig och den andra eventsamordnaren att bestämma om ni vill ses personligen eller om kontakt sker via nätet. Ni får självklart även vara med i de event ni är med och skapar, det är helt upp till er.
Specifika önskemål eller information: 
Det krävs inga förkunskaper. Som ny får du gå en introduktion i hur Amnesty arbetar och utbildning i eventplanering. Du får även möjlighet att gå på utbildningar och workshops.
Minimiåtagande: 
Du bidrar med den tid du har att lägga på uppdraget. Det varierar hur mycket tid en lägger, men att att vara anträffbar via mail är viktigt då det är din uppgift att skapa och hjälpa aktiva grupper att anordna event.
Adress: 
Chalmers Tvärgata 8
412 58 Göteborg
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.