Hjälp f.d. missbrukare och hemlösa till bättre hälsa

Organisation: 
  • Convictus
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Hälsa
Social gemenskap

Vi söker utbildade massörer, sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer, akupunktörer, kinesologer, kampsport och träningsinstruktörer, avslappning, yoga och meditationslärare m fl. Convictus Hälsocenter är en drogfri verksamhet som hjälper människor på väg ut ur ett drogberoende och hemlöshet till ett bättre liv genom rehabilitering och träning.Vi söker dig med utbildning inom hälsa/rehab! Uppdraget är väldigt intressant, spännande och varierande. Det är mycket givande och meningsfullt att få följa människor i deras tillfrisknande.

Insatsen du gör här på Hälsocenter är en bra merit i fortsatt yrkesliv. Vi har en bra och lugn arbetsmiljö, trevlig atmosfär och fräscha lokaler.
Du är hjärtligt välkommen!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Convictus Hälsocenter på Södermalm i Stockholm. Tid enligt överenskommelse.
Specifika önskemål eller information: 
Vi söker utbildade massörer, sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer, akupunktörer, kinesologer, kampsport och träningsinstruktörer, avslappning, yoga och meditationslärare m fl. Som en terapeut eller instruktör kommer du att träffa många intressanta, trevliga och tacksamma människor som ser upp till dig och inte är rädda att öppna sina hjärtan.
Minimiåtagande: 
Det bestämmer du eller enligt överenskommelse.
Adress: 
Magnus Ladulåsgatan 11
11865 Stockholm
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.