Distansuppdrag

Vi söker nu fler språkvolontärer som vill engagera sig och behöver volontärer på många olika språk, dock främst på ARABISKA. Det är viktigt att du behärskar språket så pass väl att du känner dig bekväm med att ge stöd över telefon till personer som har det som modersmål.

Region: 
Stockholm

Allez Fäktförening Göteborg söker någon som vill hjälpa till med att utveckla och förbättra vår marknadsföring. Uppdraget innebär att man hjälper till med att t ex utveckla hemsida och vår kommunikation utåt.

Region: 
Göteborg

Går du igång på ord som omsättning och intäkt? Är excel och bankpersonen dina bästa kompisar? Älskar du att hålla ordning och reda och vill använda dina kunskaper till att göra en livsviktig insats? Bli en del av ett oslagbart gäng som ekonomiansvarig för VOOV Riks.

Region: 
Håbo

Har du ett intresse för HR-frågor och vill få mer praktisk erfarenhet? Då tror vi att det här kan vara rätt uppdrag för dig! Scouternas HR-grupp har i uppdrag att göra det roligare, enklare och utvecklande att engagera sig ideellt i de nationella arbetsgrupperna inom Scouterna.

Organisation: 
Scouterna
Region: 
Stockholm

Brinner du för att göra skillnad? Vi vågar! söker nu dig som är intresserad av att redigera verksamhetens podcast, "Prata om det". Organisationen släpper 3-4 avsnitt i månaden, vilka ofta har spelats in i förväg och ska redigeras av dig en tid innan publicering.

Organisation: 
Vi vågar!
Region: 
Stockholm

Do you like to write? Are you interested in EU social policies? Are you fluent in French, Spanish or Italian? Mistral is looking for volunteer translator from English to French, Spanish and Italian.

Organisation: 
Mistral
Region: 
Stockholm

Organisationen Vi vågar! söker volontärer som brinner för att göra skillnad.

Organisation: 
Vi vågar!
Region: 
Stockholm

Brinner du för webbdesign? Att samtidigt göra det genom att bidra till arbetet med psykisk ohälsa och sexuella övergrepp? Då har vi en chans du inte får missa. Vi söker en webbdesigner som omgående vill påbörja en förändringsprocess av vår hemsida och sedan sköta den som webbansvarig.

Organisation: 
Vi vågar!
Region: 
Stockholm

RealStars vill kommunicera ett viktigt budskap även på engelska i olika sociala medier. Våra blogginlägg och texter har vi börjat översätta. Vi har behov av något som hjälper oss med översättningar, samt alternativ för att kontrollera och förbättra översatta texter.

Region: 
Stockholm

Vi söker nu dig som vill vara en del av valberedningen 2018/2019. Valberedningen kommer att bestå av några personer som tillsammans ansvarar för att sköta nominering till styrelse-, revisor- och valberedningsposter för 2019.

Region: 
Stockholm

Vi är en nystartade förening som behöver hjälp med att skriva projektansökan.

Region: 
Trollhättan

Amref Flying Doctors är en av Afrikas största hälsoorganisationer. Organisationen har idag ca 1000 anställda med programkontor i 9 länder i Afrika. Huvudkontoret finns i Nairobi, Kenya och det finns även ett antal insamlingskontor runtom i Europa, USA och Kanada.

Organisation: 
Amref Nordic
Region: 
Stockholm

Är du bra på att formulera dig kärnfullt, har förståelse för sociala medier och andra kommunikationsformer? Vi söker en eller flera kommunikatörer som vill hjälpa oss med våra sociala kanaler (i första hand facebook).

Organisation: 
Relationsinstitutet
Region: 
Malmö

Volontäruppgift

Vill du hjälpa oss att göra snygga affischer och skriva bra texter?

Region: 
Linköping

Brottsofferjouren Uppsala Län söker efter person/personer till uppdraget som valberedning.

Vill du hjälpa Brottsofferjouren hitta engagerade och kunniga styrelseledamöter och revisorer som kan göra jourens arbete starkare?

Region: 
Uppsala

Brinner du för att göra skillnad? Vi vågar! söker nu dig med kunskap i ekonomi som kan bistå med kunskap i ekonomiska frågor och planering av sådant slag, budgetskrivning och bidragsansökningar.

Organisation: 
Vi vågar!
Region: 
Stockholm

Har du lätt att lära, klickar enkelt och gärna i digitala landskap och vill hjälpa en organisation? Relationsinstitutet är en ideell organisation och vi letar efter personer som kan hjälpa till som webbredaktör och teknisk underhåll av vår webbsida.

Vi söker personer som kan

Organisation: 
Relationsinstitutet
Region: 
Malmö

Mariefreds ridklubb​ bildades 1994. Klubben är en "liten klubb med stora möjligheter" och har ca 240 medlemmar. Verksamheten är belägen på gården Ekelund, mellan Mariefred och Stallarholmen i Strängnäs kommun.

Organisation: 
Mariefreds Ridklubb
Region: 
Strängnäs