Distansuppdrag

Har du lätt att lära, klickar enkelt och gärna i digitala landskap och vill hjälpa en organisation? Relationsinstitutet är en ideell organisation och vi letar efter personer som kan hjälpa till som webbredaktör och teknisk underhåll av vår webbsida.

Vi söker personer som kan

Organisation: 
Relationsinstitutet
Region: 
Malmö

Mariefreds ridklubb​ bildades 1994. Klubben är en "liten klubb med stora möjligheter" och har ca 240 medlemmar. Verksamheten är belägen på gården Ekelund, mellan Mariefred och Stallarholmen i Strängnäs kommun.

Organisation: 
Mariefreds Ridklubb
Region: 
Strängnäs

Brinner du för att göra skillnad? Har du kunskap och engagemang att driva frågan psykisk ohälsa? Nu har du möjlighet att bli projektledare hos oss på Vi vågar!

Organisation: 
Vi vågar!
Region: 
Stockholm

Vill du bidra med något viktigt på distans? Tycker du att det är kul att prata med folk och matcha folk med rätt uppdrag? Vill du få guidning och lära dig något nytt?

Då behöver vi dig till vår valberedning!

Region: 
Sollefteå

Brinner du för att hjälpa andra människor? Vi vågar! Söker nu dig som är intresserad av att ge vår verksamheten välgjorda grafiska lösningar, som är i sin tid och grafiska. Det kan handla om allt från affischer till grafiska lösningar på framtida projekt.

Organisation: 
Vi vågar!
Region: 
Stockholm

Nu söker vi 24 deltagare till vårt ideella traineeprogram. Som ideell trainee får du en unik möjlighet att bidra till en bättre miljö och samtidigt lära känna Naturskyddsföreningen. Du får en grundlig introduktion till de frågor och strategier som föreningen arbetar med.

Organisation: 
Naturskyddsföreningen
Region: 
Arjeplog

Just nu söker vi mentorer till Storasystrarna som sitter i Tjejzonens chatt. Som mentor agerar du stöd till Storasystrarna i någon av våra två chatter, Chatten eller Ätstörningschatten. Du bidrar med din erfarenhet och kompetens för att vägleda Storasystrarna i sina uppdrag.

Organisation: 
Tjejzonen
Region: 
Stockholm

Vi söker Storasystrar till vår chatt, med start i sommar. På sommaren stänger många verksamheter för semester vilket lämnar utsatta tjejer utan stöd och hjälp.

Organisation: 
Tjejzonen
Region: 
Stockholm

Tycker du det är spännande med utmaningar? Vill du hjälpa en liten organisation som uträttat mycket? Vill du bidra till att nya sjukdomar upptäcks? Visste du att det finns sjukdomar som ännu inte är upptäckta av läkarvetensaken?

Region: 
Göteborg

RealStars arbetar för en värld fri från trafficking. Det gör vi bland annat genom opinionsbildning och påverkan, via sociala medier. Vi söker dig som twittrar idag och vill pröva hur det är att twittra för en organisations räkning.

Region: 
Göteborg

nxtME stöttar och hjälper kvinnor och män som är eller har varit utsatta för incest. Vi har samtal, både enskilda och i grupp, jourverksamhet med telefon och chatt samt stödpersoner. Vårt kontor är beläget i Stockholm men vi söker volontärer över hela landet.

Organisation: 
nxtME
Region: 
Sundsvall

Nu söker vi efter en person som vill ha som särskilt ansvar inom Riksstyrelsen att leda det strategiska arbetet med Tamams ekonomi!

Organisation: 
Tamam
Region: 
Stockholm

Ansvarig för den ekonomiska delen av fadderskapsverksamheten. Din uppgift är att fakturera faddrar två gånger per år. Att betala ut fadderavgifterna två gånger per år.

Region: 
Kungsbacka

Vi startar just nu volontärgrupper runt om i Sverige som vill sprida vår ideella förenings budskap och vara den viktigaste delen. Föreningen växer och alla involverade a skillnad.

Organisation: 
Make a Change
Region: 
Växjö

Sociala medier är idag Linköpings Södra Röda Kors största marknadsföringsverktyg. Vi behöver dock bli mycket bättre på det och vi tror att Du kan hjälpa oss!

Region: 
Linköping

Fair Sex, sex på lika villkor, ska gälla överallt och för alla, det är RealStars budskap. Internet är en fängslande plattform som demokratiserar underhållning och ger tillgång till smidig kommunikation.

Region: 
Göteborg

RealStars gör det möjligt för enskilda individer och företag att engagera sig i arbetet mot trafficking. Flera aktörer kan bidra med en samhällsinsats, att sprida kampanjer och ta socialt ansvar i sin verksamhet.

Region: 
Stockholm

Relationsinstitutet är en ideell organisation och vi letar efter en ekonomiansvarig. Vi har en total budget på ca 15 000 kr per år och vi behöver någon som:

Organisation: 
Relationsinstitutet
Region: 
Malmö

Välkommen att bli en del av vårt globala förändringsarbete genom att hjälpa oss skriva en projektplan för alla barns självklara rättigheter till utbildning, hälsa och en trygg framtid.

Organisation: 
Globala Pedagoger
Region: 
Stockholm

Vill du vara en del av arbetet att förbättra tillvaron för barn och unga med astma, allergi och/eller annan överkänslighet? Bor du i södra Sverige och vill vara en del av en lokalföreningsstyrelse? Då har du hittat rätt!

Organisation: 
Unga Allergiker
Region: 
Malmö