Röda Korsets Ungdomsförbund, Göteborg

Varje vecka träffar vi i Kompisgruppen ensamkommande ungdomar varav de flesta går igenom tuffa asylprocesser. Vårt mål är att de ska känna sig trygga, bara få vara tonåringar och för stunden släppa det som tynger dem. Just nu söker vi fler frivilliga som vill ta del av vår verksamhet.

Region: 
Göteborg

Uppdraget som fördelas veckovis mellan två verksamhetsledare tar några timmar varje vecka och innebär framförallt att du via mail kommunicerar med de frivilliga inför varje läxhjälpstillfälle så att det finns tillräckligt många av oss på plats, att du har överblick över verksamheten genom att var

Region: 
Göteborg

Vill du göra skillnad för unga i asylprocessen? Transitgruppen är en del av ett nätverk av organisationer som besöker Sagåsens ankomstboende i Kållered.

Region: 
Göteborg

Vill du vara med och göra skillnad för unga i Göteborg? Nu söker vi i Röda Korsets Ungdomsförbund Göteborg flera nya frivilliga till våra verksamheter i Göteborg.

Region: 
Göteborg

Vill du vara med och göra skillnad? Är du intresserad av att hjälpa unga med deras läxläsning, se dem utvecklas - och utvecklas själv på köpet? Då är uppdraget som frivillig i någon av våra läxhjälpsgrupper något för dig!

Region: 
Göteborg

Jourhavande kompis är en nationell chattjour för barn och ungdomar upp till 25 år som upplever att de har det svårt i vardagen. Verksamheten drivs av Röda Korsets Ungdomsförbund. Jourhavande kompis ska sätta den som hör av sig till jouren i centrum genom aktivt lyssnande.

Region: 
Göteborg