10 maj Hisingen: Ta fram din kreativa sida - vi söker ansiktsmålare!

Organisation: 
  • IOGT-NTO, Göteborg & Bohuslän
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Göteborg
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Ekonomisk/social utsatthet
Social gemenskap

Varje år firar vi Folknykterhetensdag över hela landet, och här i Göteborg gör vi det i Flunsåsparken på Hisingen. Vill du hänga på och göra en god fin insats för många barn och unga den här dagen? ​Vi behöver minst 5 personer som är duktiga på att måla ansiktsmålningar på barn och unga.

Torsdagen den 10 maj kl.12-16 kör vi olika aktiviteter och artister i parken. Vi har ett tält, bord och stolar, spegel och färger. Men vi behöver dig/er som kan skapa fina ansiktsmålningar. Det brukar vara långa köer till ansiktsmålningen så därför vill vi ha många på den stationen som kan bytas av.
Varmt välkommen!

IOGT-NTO är Sveriges största Nykterhetsorganisation. Vi har bred fin verksamhet för alla åldrar i UNF,JUNIS,NSF och IOGT-NTO.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Torsdagen den 10 maj kl.12-16 på Kristihimmelfärdsdag (röd ledig dag)
Specifika önskemål eller information: 
Att du är positiv och glad och kan måla ansiktsmålningar. Att du kan bemöta barn, unga och deras föräldrar på ett fint sätt.
Minimiåtagande: 
Att du kan delta 2 timmar under dagen, men gärna hela dagen mellan kl.12-16. Vi behöver samlas innan för att göra förberedelser, så om du/ni kan komma redan på förmiddagen vore det toppen.
Adress: 
Flunsåsparken, sockenv.24
Göteborg
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.