10 maj Hisingen: Ta fram din kreativa sida - vi söker ansiktsmålare!

Organisation: 
  • IOGT-NTO, Göteborg & Bohuslän
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Göteborg
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Ekonomisk/social utsatthet
Social gemenskap

Varje år firar vi Folknykterhetensdag över hela landet, och här i Göteborg gör vi det i Flunsåsparken på Hisingen. Vill du hänga på och göra en god fin insats för många barn och unga den här dagen? ​Vi behöver minst 5 personer som är duktiga på att måla ansiktsmålningar på barn och unga.

Torsdagen den 10 maj kl.12-16 kör vi olika aktiviteter och artister i parken. Vi har ett tält, bord och stolar, spegel och färger. Men vi behöver dig/er som kan skapa fina ansiktsmålningar. Det brukar vara långa köer till ansiktsmålningen så därför vill vi ha många på den stationen som kan bytas av.
Varmt välkommen!

IOGT-NTO är Sveriges största Nykterhetsorganisation. Vi har bred fin verksamhet för alla åldrar i UNF,JUNIS,NSF och IOGT-NTO.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Torsdagen den 10 maj kl.12-16 på Kristihimmelfärdsdag (röd ledig dag)
Specifika önskemål eller information: 
Att du är positiv och glad och kan måla ansiktsmålningar. Att du kan bemöta barn, unga och deras föräldrar på ett fint sätt.
Minimiåtagande: 
Att du kan delta 2 timmar under dagen, men gärna hela dagen mellan kl.12-16. Vi behöver samlas innan för att göra förberedelser, så om du/ni kan komma redan på förmiddagen vore det toppen.
Adress: 
Flunsåsparken, sockenv.24
Göteborg
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.