Kreativa uppdrag

Brinner du för att hjälpa andra människor? Vi vågar! Söker nu dig som är intresserad av att ge vår verksamheten välgjorda grafiska lösningar, som är i sin tid och grafiska. Det kan handla om allt från affischer till grafiska lösningar på framtida projekt.

Organisation: 
Vi vågar!
Plats: 
Stockholm

Under sommaren 2018 kommer Popkollo Botkyrka arrangera två kollon, både för barn och unga. Nu söker vi ideella personer som vill vara med och planera dessa kollon!

Organisation: 
Popkollo Botkyrka
Plats: 
Botkyrka

I sommar planerar Röda Korsets ungdomsförbund i Linköping att ha en vecka med massor av roliga sommaraktiviteter för nyanlända barn och ungdomar i samhället. Till det söker vi därför flera frivilliga som kan vara med på plats och vara aktivitetsledare.

Plats: 
Linköping

Tycker du om att se på film? Då kanske ledare för Movie Kids hos Junis är något för dig. Vi eftersöker någon/några som kan hålla i en barngrupp i Jörlanda som träffas varannan vecka, äter popcorn och tittar på film på duk ihop.

Plats: 
Stenungsund

Är du konstnärlig och tycker om att arbeta med barn? I så fall kanske du kan hjälpa Junis på Folknykterhetens dag i Flunsåsparken i Göteborg.

Plats: 
Göteborg

Som frivillig engagerar du dig ideellt och ingen ersättning ges annat än för reskostnader inom Skåne. Mat, boende och aktiviteter är gratis under lägerperioden.

Plats: 
Malmö

Är du kreativ? Tycker du om att möta nya människor? Är du intresserad av att sprida kunskap kring mänskliga rättigheter? Då har du chansen att bli eventsamordnaren vi söker.

Organisation: 
Amnesty International
Plats: 
Karlstad

Vi söker volontärer som vill vara med och hjälpa till i second hand butiken. Uppdraget innebär att tillsammans med andra jobba i butiken och sälja second hand grejor, samt ta emot och sortera de gåvor som doneras till oss.

Plats: 
Lund

Gillar du att möta nya människor? Då kanske guidning i kyrkan skulle passa dig. Vi tänker oss guidning tisdag, onsdag kl. 14 och torsdag, fredag kl. 11.00. Välj något eller flera tillfällen.

Plats: 
Umeå

Sociala medier är idag Linköpings Södra Röda Kors största marknadsföringsverktyg. Vi behöver dock bli mycket bättre på det och vi tror att Du kan hjälpa oss!

Plats: 
Linköping

Vi vill skriva klart erfarenheterna från vårt projekt i form av en handbok. Har massor av dokumentation och underlag som behöver sättas ihop.

Plats: 
Stockholm

Vill du engagera dig inom Rädda Barnen? Vi behöver volontärer för projektet Smile.

Organisation: 
Rädda Barnen, Lund
Plats: 
Lund

Församlingens doparbete behöver dig som gillar att papperspyssla. Personal och ideella medarbetare går hem till familjer i församlingen som nyss fött barn med en fint dekorerad påse och inbjuder till dop.

Plats: 
Hudiksvall

Var med och skapa en inkluderande gemenskap i Kalmar!

Organisation: 
Gemenskap Kalmar
Plats: 
Kalmar

Do you want to make the world a happier place and spread some color and joy in Uppsala town?

Then become a volunteer at the Uppsala festival and carnival; Kulturernas Karneval 26-27 May!

Plats: 
Uppsala

Uppsalas stora kulturfestival och folkfest Kulturernas Karneval (26-27 maj, Engelska Parken) ska dokumenteras på foto och film. Vi behöver hjälp av folk som har brinner för att fotografera och/eller att filma.

Plats: 
Uppsala

Tycker du att alla barn borde ha en aktiv och meningsfull fritid? Tycker du om att arbeta med barn? I så fall kanske ledare på Junis är något för dig!

Plats: 
Mölndal

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du arrangera roliga och inspirerande event för att informera och engagera unga människor i Göteborg? Då är det här rätt volontärgrupp för dig!

Plats: 
Göteborg