Funktionärer sökes till FN-lopp, Örebro

Organisation: 
  • Kumla/Örebro FN-förening
Plats: 
  • Örebro
  • Örebro
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Mänskliga rättigheter
Sport och hobby

Kumla/Örebro FN-förening söker funktionärer till ett välgörenhetslopp i Örebro 3 juni. Funktionärerna kommer hjälpa till med praktiska uppgifter såsom markera banan, dela ut vatten, sitta i registreringen, sätta upp tält, göra i ordning startkit och goodie bags etc. Allt arbete sker ideellt och alla pengar som samlas in går till FN-förbundets Projekt Flicka och Skolmat. För de som vill finns möjlighet att engagera sig i planeringsgruppen.

Loppet kommer heta "FN-loppet, Run for Girls" och samla in pengar till Svenska FN-förbundets arbete med att stoppa barnäktenskap och kvinnlig könsstympning i Etiopien. Samtidigt kommer vi anordna ett barnlopp under namnet "Lilla FN-loppet" där pengarna går till att förse skolbarn i Etiopien med gratis skolmat.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Markaspåret Örebro, 3 juni
Specifika önskemål eller information: 
Inga tidigare erfarenheter av lopp eller som funktionär behövs, det viktigaste är att du tycker det verkar vara ett roligt uppdrag med ett viktigt ändamål! Vi kommer ha en kickoff för alla funktionärer ett par dagar innan då vi informerar om vad som kommer behöva göras och berättar mer om de projekt pengarna går till. Inga särskilda erfarenheter eller språkkunskaper behövs.
Minimiåtagande: 
Minst tre timmar under den 3 juni och gärna kunna delta på kickoffen, ca 2 timmar, ett par dagar innan.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: