Röda Korset, Malmökretsen

Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade driver stödverksamheter för barn som har föräldrar med migrationsrelaterad stress, alternativt diagnosen posttraumatiskt stressyndrom (PTSD).

Plats: 
Malmö

Röda Korsets behandlingscenter för krigsskadade och torterade i Malmö driver sedan 2010 stödverksamheter för patienternas barn. För nionde året i rad anordnar vi ett familjeläger på en lägergård utanför Hässleholm i Skåne.

Plats: 
Malmö

Vill du vara med och skapa ett bättre Malmö? Ta ett spännande och inspirerande uppdrag och lär någon att cykla.

Plats: 
Malmö

Kan du tänka dig avsätta 1-2 kvällar i veckan i maj eller ett par tillfällen i sommar? Vi söker dig som är socialt engagerad och intresserad av ett givande och roligt frivilliguppdrag.

Plats: 
Malmö

Till båda våra läger söker vi nu frivilliga köksansvariga som vill laga frukost, lunch, mellanmål och middag till ungefär 30 personer. Som frivillig engagerar du dig ideellt och ingen ersättning ges annat än för reskostnader inom Skåne. Mat, boende och aktiviteter är gratis under lägerperioden.

Plats: 
Malmö

Röda Korsets behandlingscenter för krigsskadade och torterade i Malmö driver sedan 2010 stödverksamheter för patienternas barn. För nionde året i rad anordnar vi i två sommarläger på en gård utanför Hässleholm i Skåne.

Plats: 
Malmö