Röda Korset, Malmökretsen

Strävar du efter nya utmaningar? Vill du vara en maska i ett internationellt nätverk? Då borde du söka uppdraget som frivilligledare för Maskagruppen!

Plats: 
Malmö

KÖKSANSVARIG SÖKES TILL RÖDA KORSETS SOMMARLÄGER

Plats: 
Malmö

FRIVILLIGLEDARE SÖKES TILL RÖDA KORSETS SOMMARLÄGER

Plats: 
Malmö

Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade driver stödverksamheter för barn som har föräldrar med migrationsrelaterad stress, alternativt diagnosen posttraumatiskt stressyndrom (PTSD).

Plats: 
Malmö

Vill du bidra till förbättring för Malmös mest utsatta? Vill du utveckla en av våra verksamheter? Strävar du efter nya utmaningar? Bli frivilligledare i någon av Malmökretsens verksamheter som behöver just dig.

Plats: 
Malmö

Är du en driven projektledare och bra på att motivera människor? Då är detta ett uppdrag för dig!

Plats: 
Malmö

Vill du lindra ofrivillig ensamhet? Vill du hjälpa en medmänniska som behöver stöd?

Plats: 
Malmö

Är du kunnig skribent och redo att driva kommunikationsgruppen vidare? Vi behöver en frivilligledare med nyheter som specialitet!

Plats: 
Malmö

Röda Korsets Second Hand-verksamhet ger hopp och räddar liv – i Malmö och världen. Överskottet från butiken går till våra verksamheter lokalt, nationellt och internationellt.

Plats: 
Malmö

Har du lätt för att ta kontakt med människor? Vill du öka välståndet för de mest utsatta? Bli insamlare med bössa!

Plats: 
Malmö

Nu söker vi frivilliga till vår föräldragrupp som löper parallellt med vår barngrupp Flyktfåglarna. Som frivillig ingår du i ett team om två personer som tillsammans planerar och genomför träffarna med föräldragruppen, samt aktiverar de mindre syskonen som är med föräldrarna.

Plats: 
Kristianstad

Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade i Malmö driver sedan 2010 verksamheter för barn till föräldrar med migrationsrelaterad stress, alternativt diagnosen PTSD. Nu söker vi frivilliga till vår aktivitetsgrupp för asylsökande familjer.

Plats: 
Malmö