HLR - värd

Organisation: 
  • Röda Korset, Sundbyberg
Plats: 
  • Stockholm
  • Sundbyberg
Ändamål: 
Kris- och samhällsberedskap

Brinner du för att hjälpa människor och bidra till att skapa ett bättre samhälle och omvärld? Vi söker dig som vill engagera dig som volontär inom Röda Korset. Vi söker en frivilligledare till vår HLR-verksamhet. Rollen innebär leda och samordning 3-4 utbildningar/halvår. Lärare finns hos SRK centralt. Du skall ha kontakt med SRK och leda verksamheten på plats. Du skall ta emot anmälningar och administrera betalningar.

Uppdragsbeskrivning:

Som HRL-värd ansvara du för att fylla träffarna med deltagare genom att annonsera ut uppdragen via utskick till exempelvis vårdcentraler, skolor och BVC-mottagningar. Du bokar deltagare, tar emot anmälningsavgifter (självkostnadspris för mat på kursen), sammanställer eventuella kostönskemål, för deltagarlista och håller kontakt med kursledarna. Under själva kursdagen inhandlar du kaffe och lunch, välkomnar deltagarna, serverar kaffe och mat, ställer i ordning lokal och agerar värd under hela kursdagen.

Är du handlingskraftig med god koordineringsförmåga och en vilja att göra världen till en lite bättre plats så är det dig vi söker!

Hos oss finns massor intressanta möjligheter till volontärarbete och vi erbjuder flera olika sätt att engagera sig på, tex. språkcafé för nyanlända, besöksverksamhet, insamling, styrelsearbete och mycket mer.
Besök gärna vår Facebooksida (volontär Röda korset Sundbyberg) och Hemsida för att läsa mer om oss.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Start i början av Januari 2019
Specifika önskemål eller information: 
Söker dig som är handlingskraftig med god koordineringsförmåga samt har en vilja att göra världen till en lite bättre plats!
Minimiåtagande: 
40 tim/ år
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: