Rekryterare Röda Korset Sundbyberg

Organisation: 
  • Röda Korset, Sundbyberg
Plats: 
  • Stockholm
  • Sundbyberg
Ändamål: 
Internationellt arbete i Sverige

Brinner du för att hjälpa människor och bidra till att skapa ett bättre samhälle och omvärld? Vi söker dig som vill engagera dig som volontär inom Röda Korset. Hos oss finns massor intressanta möjligheter till volontärarbete och vi erbjuder flera olika sätt att engagera sig på, tex. språkcafé för nyanlända, besöksverksamhet, insamling, styrelsearbete och mycket mer.

Vi söker nu en person till rollen som rekryterare för Röda Korsets Sundbybergskrets. Uppdraget innefattar både rekrytering av personer till styrelseuppdrag, ledare av kretsens olika verksamheter samt volontärer till de olika aktiviteter och verksamheter som kretsen har. Du kommer att jobba tillsammans med styrelsen och på styrelsens uppdrag hitta personer som är lämpliga för de olika aktiviteterna. Verktyg för annonsering är hemsida, nyhetsbrev, Facebook, SRK Rekryteringsverktyg och andra volontärsdatabaser. Som rekryterare håller du i hela processen från annonsering till intervjuer och kontakt.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Vi kommer överens tillsammans med dig.
Specifika önskemål eller information: 
Välkommen till vår rekryteringsträff där du kan träffa styrelsen och få information/diskutera uppdragen du är intresserad av. Datum: 23/4 2018 Tid: 18.00-20.00 (öppet hus) Plats: Svenska röda Korset, Hornsgatan 54, Stockholm (invid Mariatorget).
Minimiåtagande: 
20 tim/år
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: