Vill du vara med och arrangera inspirerande events?

Organisation: 
  • Röda Korsets Ungdomsförbund, Göteborg
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Göteborg
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Kultur
Social gemenskap

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du arrangera roliga och inspirerande event för att informera och engagera unga människor i Göteborg? Då är det här rätt volontärgrupp för dig!

I eventgruppen strävar vi efter att väcka ett intresse och skapa diskussion kring globala frågor hos unga människor och barn. Detta gör vi genom att arrangera klädbytardagar, workshops och andra aktiviteter för att föra samman unga människor oavsett kön, etnicitet eller religion. Genom att ha roligt och vara kreativa gör vi skillnad i Göteborg.

Vad gör vi?

Vi träffas och brainstormar kreativa idéer och sätter upp mål för vad vi vill genomföra för event. När vi har någon typ av grund att stå på delar vi upp uppgifter mellan oss, exempelvis att kontakta lokaler, boka musiker, artister eller föreläsare. Det är en mycket roligt och kreativ process från början till slut.

Alla är välkomna, så vi hoppas att vi hörs snart!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Vi träffas två gånger i månaden, varannan tisdag och varannan onsdag kl 18.00. När eventet vi planerat tillsammans börjar närma sig ses vi ibland oftare. Sen är vi såklart också delaktiga under själva eventet.
Specifika önskemål eller information: 
Vi letar efter dig som gillar att planera och organisera event och som älskar att jobba tillsammans med andra. Då mycket av vår kommunikation inom gruppen sker på engelska behöver du kunna hantera detta i både tal och skrift.
Minimiåtagande: 
För att vi ska kunna fungera bra tillsammans som en eventgrupp ser vi gärna att du är med minst två gånger i månaden.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.