Naturpedagogiska dagar för barn och unga i Falsterbo

Organisation: 
  • Skånes Ornitologiska Förening
Plats: 
  • Skåne
  • Vellinge
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Djur
Upplysning och folkbildning

Vi söker volontärer till naturpedagogiska dagar som arrangeras i samband med södra Sveriges största fågel- och naturmässa, Falsterbo Bird Show. Mässan anordnas av SOF Birdlife, Skånes Ornitologiska Förening SkOF och Vellinge Kommun.

Under tre dagar tar vi emot över 1000 barn och ungdomar från förskoleålder upp till årskurs 7. Som volontär hjälper du till att bemanna de olika stationerna. Stationerna handlar om allt från att håva i havet, håva småkryp, gissa bajset, kikarskola och fågelbingo till kreativa stationer med olika pyssel. Erfarna pedagoger och tydliga instruktioner finns på plats. Vi uppskattar om du är naturintresserad, glad och tycker om att vara med barn.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Falsterbo strandbad, 28-30 augusti. Tid 8-14. (Eventuellt kommer tiderna justeras något, information om detta kommer närmare arrangemanget.)
Specifika önskemål eller information: 
Vi uppskattar om du är naturintresserad, glad och tycker om att vara med barn. En introduktion till de olika stationerna kommer att erbjudas tisdagen den 28/8, troligtvis kl 8:00. Vi bjuder våra volontärer på frukost och lunch de dagar de hjälper till.
Minimiåtagande: 
Minimum 1 dag gärna fler.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.