Stadsmissionen, Linköping

Vi söker nu volontärer till Crossroads rådgivningskvällar, där vi ger målgruppen vägledning och råd om hur svenska samhället fungerar, t.ex. sjukvård, att söka jobb, försörjning, boende m.m. Vi erbjuder också mat och fika och ger hjälp med kläder, dusch, hygienartiklar och dylikt.

Plats: 
Linköping

Linköpings Stadsmission söker dig som vill hjälpa oss i vårt arbete på Kontaktcentrum, en öppen dagverksamhet för människor med psykisk ohälsa och/eller missbruks- och beroendeproblematik.

Plats: 
Linköping

Vi söker nu volontärer som kan genomföra meningsfulla aktiviteter med kvinnor och barn i olika konstellationer. Vi har ett tydligt barnperspektiv i verksamheten och uppdraget syftar främst till att ge barnen varierande innehåll i vardagen och upplevelser att minnas.

Plats: 
Linköping

Vi söker nu volontärer till Stadsmissionens kafé, vars mål är att integrera människor i samhälle och arbetsliv. Volontärerna utför sedvanliga arbetsuppgifter inom kafé, så som kassaarbete, förberedelse av lunch och fika, matlagning, bakning, disk, städ, servering m.m.

Plats: 
Linköping

Vi söker ni volontärer till Crossroads matservering, där målgruppen erbjuds kostnadsfri sopplunch samt möjlighet till dusch.

Uppdraget innebär att:

Plats: 
Linköping

Vi söker nu volontärer till ett antal uppdrag i Stadsmissionens Second Hand Tornby!

Plats: 
Linköping

Vill du vara med och ge ungdomar en chans till en trygg och rättvis skolgång?

Plats: 
Linköping

Linköpings Stadsmission söker volontärer till boendestöd i Motala. Vi söker nu volontärer som vill vara behjälpliga med att utföra enskilda- och/eller gruppaktiviteter tillsammans med de boende utifrån deras intresse och önskemål.

Plats: 
Motala