Sysselsättning och arbete

Nu söker vi dig som har några timmar över i månaden och precis som oss har ett stort intresse för second hand. Din praktiska insats i och bakom vår butik gör skillnad för barn i Sverige och utomlands.

Plats: 
Örebro

RKUF Linköping söker en ny valberedning till HT 2018. Inför nästa års val av ny styrelse söker Röda Korsets Ungdomsförbund Linköping, en valberedning på två personer. Är du en av dem vi söker?

Plats: 
Linköping

Som du säkert vet så finns det många nyanlända akademiker i Stockholm som kommit hit av olika anledningar och som inte får jobb som matchar deras kompetens. För många nyanlända är vägen till jobb oändligt lång och vissa når aldrig fram till en anställning som passar deras kvalifikationer.

Plats: 
Stockholm

Jobbpiloten är en yrkesförberedande kurs där nyanlända bereds kunskap och verktyg som behövs för att finna ett jobb på den svenska arbetsmarknaden. Vi söker nu fler härliga volontärer som vill vara med och coacha.

Plats: 
Lidingö

Vår butik är belägen mitt på centrala Södermalm, bara ett stenkast bort från "SoFo". Vi har second hand- butik och café där överskottet går till Röda Korsets insatser i världen. I övrigt så är vi en mötesplats för både kunder och personal som arbetar hos oss.

Plats: 
Stockholm

Mat som annars hade slängts tas tillvara av Stockholms Stadsmissions verksamhetsområde Matcentralen.

Plats: 
Stockholm

Allez Fäktförening Göteborg söker någon praktiker som vill hjälpa till med att utveckla och förbättra vår nya fäktlokal. Uppdraget innebär att man hjälper till med att sätta upp utrustning samt skapa smarta träningsytor i lokalen.

Plats: 
Göteborg

Under 2018 kommer den ideella föreningen Kort om Samhället att hålla i Kodgäris; en kurs för kvinnor och ickebinära som är nyfikna på spelprogrammering. Vi kommer totalt att hålla i tre stycken kurser. Varje kurs är 2 månader lång, uppdelat i 16 tillfällen.

Organisation: 
Kort om Samhället
Plats: 
Malmö

Vi söker nu personer som vill stötta vuxna som har blivit utsatta för mobbning på sin arbetsplats och som behöver råd och stöd

Organisation: 
Make a Change
Plats: 
Stockholm

IOGT-NTO är Sveriges största Nykterhetsorganisation. Vi har fin verksamhet för alla åldrar i JUNIS, NSF, IOGT-NTO och UNF.

Plats: 
Göteborg

Brevik har mer än 60 års erfarenhet av att arrangera läger för barn och ungdomar. Varje sommar ordnar vi olika nationella och internationella sommarläger.

Plats: 
Norrköping

Jobbar du som, eller pluggar till agronom, landskapsarkitekt, trädgårdsingenjör, lantmästare eller biolog? Eller har du annan relevant erfarenhet som kan vara till nytta när vi ska skapa vår naturpark? Då behöver vi din hjälp!

Plats: 
Göteborg

Som volontär blir du delaktig i de arbetuppgifter och den kunskap som finns vid bevarande av ett segelfartyg. under ledning av kunniga skeppstimmer män/kvinnor lotsas du in i hur ett spant tillverkas och hur den nya bordläggningen tar form.

Plats: 
Västervik

Vi behöver en person som kanske har erfarenhet att prissätta saker på en second handbutik. Eller är positiv till att lära dig.
Vi är ett gott gäng som arbetar tillsammans, och vi tar kontinuerligt emot volontärer.

Varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan!

Plats: 
Göteborg

Skulle du vilja lära dig mer om möbelvård och möbelrenovering? Eller gillar du att skapa nytt av gammal i form av recycling och redesign?

Plats: 
Göteborg

Tycker du det är kul med gamla retro prylar? Gillar du att hitta guldkorn i second hand butiker? Just nu söker vi dig med ett intresse för second hand och som vill hjälpa till i vår butik!

Plats: 
Lund

Erikshjälpen Second Hand är en ideell barnrättsorganisation som arbetar för att hjälpa barn genom rätt till utbildning, hälsa och säkerhet. Vår verksamhetsidé bygger på att ta emot gåvor som vi sedan säljer, där överskottet går till humana insatser runt om i världen.

Plats: 
Lund

Hej, Möjligheternas plats är en ideel organisation som arbetar med ungdomsfrågor. Nu har vi ett par ungdomar som behöver stöd i mattematik på gymnasial nivå, och därför söker vi en mattelärare som är tillgänglig 1-2 gånger i veckan. Vår främsta målgrupp är ungdomar 17-25 år.

Organisation: 
möjligheternasplats
Plats: 
Sollentuna

Kassören på Second Hand ansvarar för ekonomisk redovisning och löner för butiken. Kretsstyrelsen har en kassör som ansvarar för övriga verksamheter.

Plats: 
Kristianstad

Vi söker fler volontärer till vår second hand-butik Kupan i Motala.

Organisation: 
Röda Korset, Motala
Plats: 
Motala