Tamam Göteborg söker styrelse!

Organisation: 
  • Tamam
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Göteborg
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Integration och asylsökande
Social gemenskap

Vill du vara med och bidra till att Göteborg blir en mer inkluderande stad? Vill du förbättra unga människors vardag och bidra till att alla unga får ha en meningsfull och rolig fritid? Då borde du gå med i Tamam Göteborgs styrelse!

Tamam är en ideell partipolitiskt och religiöst obunden förening för, av och med unga. Vi arbetar antirasistiskt med att skapa mötesplatser och anordna aktiviteter där alla känner sig välkomna, trygga och sedda. Vår dröm är ett samhälle där alla möts på lika villkor och har samma möjligheter att träffas och bli vänner - oberoende av vem du är och var du bor.

​I mars är det dags för årsmöte och Tamam Göteborg ska välja en ny styrelse! Nu söker vi dig som är intresserad av att vara med att leda och utveckla föreningen. Styrelsen ansvarar för att stötta verksamheterna som bedrivs inom tamam Göteborg, att rekrytera nya frivilliga och medlemmar, att anordna träffar för alla i föreningen och massa annat roligt.

Som styrelseledamot förväntas du bidra med enagegemang för föreningen och arbeta för att den ska utvecklas, du förväntas lägga ner 1-3 timmar/vecka.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Styrelsen håller sina möten i olika lokaler runt om i Göteborg, när det inte är möten arbetar du där du vill.
Specifika önskemål eller information: 
För att väljas in i Tamam Göteborgs styrelse måste du såklart ställa dig bakom våra värderingar.
Minimiåtagande: 
1-3 timmar/vecka
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.