Trollhättan

Lextorpskyrkan söker nu efter volontärer till jul i gemenskap på julafton då vi samlas för gemenskap kring lite julmat. Vi börjar med krubbgudstjänst kl. 11.00. Volontärernas uppgifter är främst praktiska i samband med serveringen men också naturligtvis att möta och samtala med besökare.

Plats: 
Trollhättan

Utbytesstudenter i gymnasieåldern (15-18 år) kommer från hela världen till Sverige för att bo i en värdfamilj och läsa på en svensk gymnasieskola en eller två terminer.

Plats: 
Trollhättan

Har du erfarenhet och kunskap i att skriva och planera innehåll och i sociala medier? Har du god kompetens avseende Facebook, Instagram, LinkedIn och andra relevanta sociala medier med bra koll på vad som triggar en specifik målgrupp?

Då söker vi DIG!

Plats: 
Trollhättan

Midnimo bildades som en ideell förening april 2017 i Trollhättan. Midnimo stöttar och skapar vuxen, barn och ungdomsverksamheter i samarbete med ideella krafter i föreningen. Föreningen engagerar och stöttar medlemmarna.

Plats: 
Trollhättan

Vill du stötta nyanlända som vill lära sig det svenska språket och samtidigt vidga dina egna vyer?

Då har vi uppdraget för dig! Vi behöver fler språkstödjare till vårt språkcafé i Lextorpskyrkan.

Plats: 
Trollhättan

Vår verksamhet bygger på att människor ger av sin tid och sitt engagemang. Därför behöver vi din hjälp. Som stödperson eller vittnesstöd inom Brottsofferjouren gör du en insats för andra och får samtidigt erfarenhet och kunskap.

Plats: 
Trollhättan