Unga Allergiker söker dig som vill vara ledare på vårt sommarläger 2018!

Organisation: 
  • Unga Allergiker
Plats: 
  • Jämtland
  • Åre
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Social gemenskap

Vi har lokalföreningar runt om i Sverige och anordnar varje år aktiviteter både på lokal och nationell nivå. Ett av de mest uppskattade inslagen i UA:s verksamhet är vårt årliga sommarläger. Är kanske just du Unga Allergikers nya lägerledare?

Vem är du?

För att lägret ska bli så kul och tryggt som möjligt för deltagarna fyller lägrets ideella ledare en otroligt viktig funktion! Som ledare behöver du vara medlem i Unga Allergiker (om du inte är det blir du det lätt innan dit tuppdrag) och dela UA:s grundläggande värderingar. Du är över 18 år och trygg med att ta ansvar för dig själv och andra. Du behöver vara självgående och ha förmåga att ta egna initiativ. Du måste kunna samarbeta med andra och visa respekt för deltagarna och dina lägerledarkollegor. En positiv inställning värdesätts! Meriterande är om du har körkort, egen erfarenhet av astma, allergi, intolerans och/eller annan överkänslighet eller någon talang som är till nytta på ett läger.

Sommarlägret äger rum tisdagen 3 - söndagen 8 juli 2018 på Södergården i Åre. Deltagarna på lägret är mellan 11-17 år. Som ledare behöver du kunna delta från dagen innan lägerstart, alltså 2-8 juli 2018. För att antas som lägerledare ska du även ha möjlighet att delta på lägerledarträffen som äger rum den lördagen den 26 maj 2018 i Stockholm. Träffen kommer innehålla utbildning, planering och en chans för ledarteamet att lära känna varandra! Utöver det förväntas du även vara aktiv i planeringen inför lägret som äger rum under våren.

Unga Allergiker står för dina kostnader under lägerledarträffen och lägret, exempelvis resor, mat och boende. Din insats som lägerledare är ideell, men en symbolisk summa utgår.

Obs! För att vara lägerledare behöver du även lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Detta beställer du lätt på polisens hemsida. Skicka utdraget i oöppnat kuvert per post till Unga Allergikers kansli: Box 170 69, 104 62 Stockholm.

Skicka din ansökan redan idag för chansen till en otroligt kul och utvecklande vecka med härlig gemenskap! Hoppas att vi ses!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Sommarlägret äger rum tisdagen 3 - söndagen 8 juli 2018 på Södergården i Åre. Deltagarna på lägret är mellan 11-17 år. För att antas som lägerledare ska du även ha möjlighet att delta på lägerledarträffen som äger rum den lördagen den 26 maj 2018 i Stockholm. Träffen kommer innehålla utbildning, planering och en chans för ledarteamet att lära känna varandra! Utöver det förväntas du även vara aktiv i planeringen inför lägret som äger rum under våren.
Specifika önskemål eller information: 
Som ledare behöver du vara (eller bli) medlem i Unga Allergiker och dela UA:s grundläggande värderingar. Du är över 18 år och trygg med att ta ansvar för dig själv och andra. Du behöver vara självgående och ha förmåga att ta egna initiativ. Du måste kunna samarbeta med andra och visa respekt för deltagarna och dina lägerledarkollegor. En positiv inställning värdesätts! Meriterande är om du har körkort, egen erfarenhet av astma, allergi, intolerans och/eller annan överkänslighet eller någon talang som är till nytta på ett läger.
Minimiåtagande: 
Lägerveckan 3-8 juli (1 veckas läger) Lägerledarträffen 26 maj i Stockholm (kl.8-17) Ev. Planering inför lägret utöver lägerledarträffen
Adress: 
Rosenlundsgatan 52
11863 Stockholm
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: