Butiksvärdar sökes till Uppsala Stadsmissions Second Hand-butiker!

Organisation: 
  • Uppsala Stadsmission
Plats: 
  • Uppsala
  • Uppsala
Ändamål: 
Ekonomisk/social utsatthet
Miljö och natur

Uppsala Stadsmission har tre butiker i Uppsala och vi behöver nu extra händer för att hjälpa till så att våra butiker är välkomnande och påfyllda! Som volontär hjälper du till med den vardagliga ruljangsen, att välkomna kunder samt hålla snyggt i butiken. Vi ser till att du får all den utbildning du behöver för att klara av ditt uppdrag, men om du till exempel har vana av kassaarbete eller har jobbat i butik innan tar vi såklart tacksamt emot din erfarenhet!

Som butiksvärd är du vårt ansikte utåt och får träffa de kunder som söker sig till oss. Som volontär är du med och bidrar till vårt arbete för en mer mänsklig stad!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget utförs under butikernas öppettider som varierar från butik till butik. Vi tar gärna emot volontärer på kvällar och helger i Gottsunda och Gränbystadens galleria! Butiken i Fyrisvall tis-fre 11-18, lör 11-17 Butiken i Gottsunda mån-fre 10-19, lör 10-17 Butiken i Gränbystaden mån-sön 10-20
Specifika önskemål eller information: 
Om du tycker det är roligt att skapa ordning och tycker det är härligt att träffa människor så tror vi att du kommer trivas hos oss!
Minimiåtagande: 
Vi vill att du kan ställa upp på minst två pass per månad, du kommer själv överens med enhetsansvarig när du ska komma.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: