Bro i Uppsala

Välkommen till vårt Uppsalakontor. Sedan 2009 har Volontärbyrån ett lokalt kontor i Uppsala. Tack vare stöd från Uppsala kommun, samt ett samarbete med Uppsala universitet, har vi möjlighet att arbeta nära de föreningar som finns lokalt.

Genom vårt lokala arbete förbättrar vi förutsättningarna och möjligheterna för alla Uppsalas invånare som vill engagera sig att hitta passande uppdrag. Vi ger även stöd till Uppsalas föreningsliv i hur en tar tillvara på engagemanget genom att erbjuda vår kunskap i hur föreningar leder frivilliga i verksamheten. 

Vi finns tillgängliga för löpande stöd och rådgivning för er förening och erbjuder även utbildningar, seminarier och nätverksträffar med andra föreningar som ni kan ta del av. 

Alla uppdrag som utförs i Uppsala som er förening lägger ut på vår sajt syns också på vår portal speciellt riktad till studenter i Uppsala. Studentportalen hittar du här.

Kontakta oss om du vill ha mer information om vårt lokala arbete, boka in ett möte med våra föreningskontaktpersoner eller anmäl din förening till någon av våra utbildningar eller seminarier redan idag! 

Film om vårt arbete i Uppsala

Hör mer om vårt arbete i Uppsala i ett kort filmklipp som den Lokala Överenskommelsen i Uppsala gjorde när de besökte oss hösten 2017.

Se filmen >

 

Kontakta oss

Johan Dahlén Strömgren ​
Ansvarig Uppsalakontoret
070-226 32 06, johan.dahlen@volontarbyran.org

Emelie Edin
Föräldraledig

Besöksadress
Ljusbärargatan 2
75423 Uppsala

Vi sitter i Studiefrämjandets lokaler på plan 3.

Våra lokaler är anpassade för rullstol och hiss och parkeringsmöjligheter finns. 

Vägbeskrivning

Nyhetsbrev
Vill du ha vårt nyhetsbrev som riktar sig specifikt till föreningar i Uppsala? 
Klicka här >>

Kommande aktiviteter

 

Utbildning: Motivera och behålla frivilliga

6 april 2019

Läs mer och anmäl dig här >>