Styrelseuppdrag (ledamot) med stora möjligheter att påverka och utveckla

Organisation: 
  • Vasa Gymnastik
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Sport och hobby

Ledamot:
Vi söker personer som gillar utveckling och som har hjärtat nära barn och ungdomar.
Du kan vara allt från 16 år och uppåt och behöver ingen tidigare erfarenhet av styrelsearbete.
Vi guidar dig genom uppdraget, så länge du gillar att vara aktiv och ta dig an uppgifter.
Vi tar gärna tillvara på just DINA kompetenser och hoppas att du vill vara med och skapa ett skönt gäng som håller i styrelsefacklan 2019!

Vasa Gymnastik är en liten gymnastikförening i Vasastan i Stockholm med ca 130 medlemmar. Vi är en relativt ung förening (grundad 2012) med en ambition om att ligga i framkant när det gäller både träning och styrelsearbete. För mer information om föreningen, läs mer på vår hemsida.

Föreningen satsar på rörelseglädje livet ut. Vi är ingen elitförening vilket gör att vi lägger mer tid på uppvisningar och läger än på tävlingar.

Idag är vi 6 st tappra själar som sitter i styrelsen och driver föreningen framåt. På årsmötet i december kommer 2 personer avgå och ca 3 personer komma in. Vi saknar dock ytterligare folk där vi hoppas att du fastnar för vår fina förening :).

När och var ska uppdraget genomföras: 
Vi har styrelsemöten ca 1 gång var 6:e vecka, 2 timmar varje gång. Mötena hålls på kvällen mellan kl. 18.00 och 20.00. Utöver det sker arbete på egen hand i snitt ca 4 timmar i månaden
Specifika önskemål eller information: 
Du behöver INTE kunna gymnastik för att sitta i vår styrelse. Alla typer av egenskaper, kunskaper och erfarenheter är välkomna, vi som sitter i styrelsen vill få in alla möjliga nya perspektiv.
Minimiåtagande: 
Vi söker någon som aktivt vill sitta i styrelsen och utveckla föreningen.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.